Welkom - Even voorstellen


     
     
     
     
     
     

 
 
 
Welkom op mijn website, vol met mooie natuurbeelden die ik heb vastgelegd met mijn camera.
Mijn naam is Jannie Hoekstra-Haringa, geboren in Sneek en woonachtig in Woudsend samen met mijn man Frans en een papegaai genaamd Jopie. Wij hebben 2 dochters die met hun mannen en de 4 kleinkinderen gelukkig in de buurt wonen zodat ik met mijn fietsje naar ze toe kan en dan gaat de camera mee natuurlijk!

Als kunstenaar ben ik al lange tijd bezig met het schilderen van realistische en surrealistische schilderijen en door het schilderen heb ik geleerd om te kijken ... echt goed te kijken naar de dingen om me heen en dan zie je pas goed hoeveel moois en bijzonders er om ons heen is.

Zo ben ik eigenlijk ook enthousiast geworden om het mooie uit de natuur te fotograferen en rolde dus in een tweede grote hobby!
Ik ben een echt natuurmens en het fotograferen van dieren, planten en mooie luchten enz vind ik zo mooi om te doen. Wanneer ik anderen van de foto's mee kan laten genieten is dat mooi! Dat is dan ook de bedoeling van deze website.
 
Als ik wandelingen maak of fietstochtjes heb ik altijd de camera bij me, altijd klaar om iets moois te fotograferen!
Met de macro-lens fotograferen vind ik ook erg leuk, de gewone bloemen of planten of dieren worden zo uitvergroot dat je dan pas kan zien hoe mooi kleine diertjes of bloemen zijn, het is heel speciaal.
 
Ik plaats elke week nieuwe foto's, we duiken nu de winter in en ik hoop op mooie winterse plaatjes!

Een telelens bezit ik niet maar ik heb wel een goede camera en kan een eind inzoomen en door goede plekjes op te zoeken om foto's te maken heb ik al heel wat dieren van heel dichtbij kunnen fotograferen zonder dat ze het in de gaten hebben   ? !

De foto's op elke pagina kun je aanklikken dan komen ze groter in beeld.
Bij de meeste dieren staat de Friese naam er achter, vind ik leuk omdat ik Friezin ben.
 
Ik verkoop ook kaarten met mijn natuurfoto's er op en als u een van mijn natuurfoto ingelijst wil dan kan dat, kom gerust langs of neem contact met mij op.
 
Veel plezier op mijn site en geniet van al het moois uit de natuur !
 
Op alle afbeeldingen op deze website rust copyright en mogen niet zonder mijn persoonlijke toestemming worden gebruikt.

Jannie Hoekstra-Haringa
Ald Tsjerkhof 1
8551 PA Woudsend
Tel: 0614491902
Email:  jgharinga@gmail.com

Kijk ook eens bij mijn schilderijen website, via linkje : Jannies painted dreams  met mijn schilderijen ! 
 
 

 

 
 
Deze bijzondere foto maakte ik op een vroege ochtend, ik zag mijn schaduw in de berm omringd door een prachtige kleurenkring!

 

BewarenBewaren BewarenBewarenBewaren